Pivo i priče • Prodaja

Sa otvorenjem pivovare došlo je i puno novih stvari, koliko god sam htio da mi u fokusu bude samo kuhanje pive to je jednostavno nemoguće. Poduzetništvo kao takvo obuhvaća cijeli spektar aktivnosti/ djelatnosti koje obuhvaća i sve zajedno donosi jedan rast. U te aktivnosti i rast spada i prodaja. Mnogima omržena. Ali ja bi rekao da imam skroz korektan odnos s njom.


Ima u prodaji ta doza tajanstvenosti, nikad ne znaš gdje će tvoj proizvod završiti, kako će im se svidjeti i hoće li u njemu prepoznati sve ono sto je zapravo bitno Kada netko kupuje pivu ili mi kaže da ju je probao meni se odmah javlja poriv da pitam Maaa kako si došao do nje, gdje si čuo, kakva ti je ?? Sto upitnika iznad glave, nekad ostanu tamo i visiti ako nije prilika a ponekad i dobijem svoje odgovore, tad nitko sretniji od mene ;))


A vjerujem da je tako jer mi je stalo. Stalo mi je do ove pive, ove priče! I zato se posebno veselim suboti gdje ću vam prenijeti svoje znanje o pivi, dati vam kratke naputke kako da vam piva ostane što kvalitetnija i kod vas u vašem domu a pritom se nadam čuti i neku vašu priču.

Pročitaj još!

Pivo i priče • Uspomene

Eh, lijepo su to uspomene. Kuhanja na tavanu…puno je tu priča, događaja a i inovacija ;)) Uvijek sam gledao na cijeli sistem kao na jednu

© 2022 Pivski mudraci. Powered by Moja Točka designed by Mavor Graphics Ltd.

Budite u toku s novostima!